Esplanadens kemtvätt & skrädderi

Tvätt

Kemtvätt med hög kvalitet till lågt pris

Alla typer av material kan man inte tvätta på egen hand utan se till att du lämnar in det till rätt tvätteri. Allt från skinn, mocka, ull och siden är material allt som oftast kräver kemtvätt. Vill du öka livslängden på dessa plagg med speciella material rekommenderar vi att ni lämnar in dem till oss.

Vi tar även hand/tvättar om allt från sängkläder, vittvätt, handdukar eller varför inte kläderna du inte har tid eller ork att tvätta. Kraven är förstås skyhöga på resultatet.

 

Tvätt av alla typer av material

Vi är specialiserade på allt inom kemtvätt. Har du haft oturen med att spilla eller kladda ner ditt favoritplagg eller andra känsliga och okänsliga plagg så har du kommit helt rätt.

Vi på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi i Täby Centrum har en gedigen erfarenhet av allt inom kemtvätt och vattentvätt, förbehandling är en viktig del i hela tvättprocessen och behöver utföras av kompetenta personal.

Energismarta lösningar för mindre påverkan på miljön

Vi strävar ständigt för att samarbeta med energismarta företag, återanvändbar energi, därav strävar vi efter dom senaste energismarta maskiner för allt inom tvätt och skrädderi, så att både anställda och kunder känner sig delaktiga.

 

Smarta lösningar för hämtning och lämning till kund

Vi på Esplanadens kemtvätt och skrädderi värnar om miljön, därför anpassar vi allt i vår rörelse för att det ska ha en så liten påverkan på miljön som möjligt:

För att minska påverkan på miljön så effektiviserar vi våra leveranser till och från kund genom strukturerad adressering samt miljösmarta bilar.

Våra tjänster

Vi erbjuder förstås våra tjänster till både privatpersoner och företag, dessutom hämtar vi och levererar tillbaka vid överenskommen tidpunkt och plats i hela Storstockholm.