Esplanadens kemtvätt & skrädderi

Kemtvätt

Kemtvätt med hög kvalitet till lågt pris

Vi är specialiserade på allt inom kemtvätt. Har du haft oturen med att spilla eller kladda ner ditt favoritplagg eller andra känsliga och okänsliga plagg så har du kommit helt rätt. Vi på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi i Täby Centrum har en gedigen erfarenhet av allt inom kemtvätt och vattentvätt, förbehandling är en viktig del i hela tvättprocessen och behöver utföras av kompetenta personal. Vi behandlar alla typer av plagg såsom kostymer, klänningar, skjortor, tröjor och många fler.

Vi hämtar och lämnar

Vi erbjuder förstås våra tjänster till både privatpersoner och företag, dessutom hämtar vi och levererar tillbaka vid överenskommen tidpunkt och plats i hela Storstockholm.

Allt inom kemtvätt & vattentvätt

Tvätt av alla typer av material

Alla typer av material kan man inte tvätta på egen hand utan se till att du lämnar in det till rätt tvätteri. Allt från skinn, mocka, ull och siden är material allt som oftast kräver kemtvätt. Vill du öka livslängden på dessa plagg med speciella material rekommenderar vi att ni lämnar in dem till oss.

Vi tar även hand/tvättar om allt från sängkläder, vittvätt, handdukar eller varför inte kläderna du inte har tid eller ork att tvätta. Kraven är förstås skyhöga på resultatet.

Man får helt enkelt acceptera att man inte har tid eller lust att tvätta. Allt utförs fackmannamässigt och det är viktigt för oss att er tvätt är ren och struken så att ni känner er professionella oavsett om ni ska på ett viktigt möte, till jobbet eller på fritiden.

Vi erbjuder tjänster även inom skrädderi

Du är varmt välkommen till oss om du är på jakt efter en skicklig skräddare – vi hanterar gladeligen de svåraste av material och erbjuder dessutom en express-service om du har ont om tid.