Skräddare i Täby Centrum

 

Vi på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi utför alla typer av skrädderiarbete, oavsett om det handlar om lagningar eller ändringar och inget jobb är för litet eller för stort för att vi med glädje ska ta oss an det! Du är varmt välkommen till oss om du är på jakt efter en skicklig skräddare – vi hanterar gladeligen de svåraste av material och erbjuder dessutom en express-service om du har ont om tid.

Allt från klänningar till kostymer

Våra skräddare har lång erfarenhet och stor kunskap om material, tekniker och är stolta över de hantverk de sysslar med. Detta innebär i sin tur att du som kund kan vara säker på att du får en tjänst och ett resultat du är nöjd med. Utöver att laga och ändra dina kläder kan vi också sy nya kläder till dig – oavsett om det handlar om en brudklänning, en ståtlig aftonklänning, olika balklänningar, festklänningar eller en stilig kostym.

Alltid stor noggrannhet i skrädderiet

Oavsett vad det är för typ av jobb vi utför åt dig så kan du vara säker på en sak: vi kommer göra det med allra största noggrannhet! På så vis kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss att utföra ett arbete åt dig. Ta gärna kontakt med oss så ska vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar – välkommen!

Några exempel på vad vi erbjuder inom skrädderi:

Ändringar
Reparationer och lagningar
Byten av blixtlås
Byte av foder
Skräddarsytt
Kostymer
Klänningar
Festklänning
Balklänning
Brudklänning
Aftonklänning

KONTAKT:
info@esplanadenskemtvatt.se
Tel: 
08-40910070