Esplanadens kemtvätt & skrädderi

Företagskund

Kontorsservice – Kemtvätt och mattvätt för företag

Vi på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi erbjuder en helhetslösning som gör att såväl ni som företag och era anställda kan dra nytta av våra tvätt- och kemtvättstjänster. Genom att sätta upp en station på er arbetsplats gör vi det enkelt för både er och oss att hämta och lämna artiklar som ska tvättas – vi bestämmer helt enkelt tillsammans vilka dagar tvätten ska hämtas och lämnas så ordnar vi resten. Vid behov kan även en express-tjänst sättas upp. Lättare kan det knappast bli!

Ett smidigt sätt att tvätta både kläder och mattor för företag

Oavsett om ni vill ha rena kläder, mattor eller andra textilier på ert företag är ni varmt välkomna att kontakta oss på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi så hittar vi tillsammans en lösning som passar er. Vår erfarenhet och kunskap inom området ser till att ni får bästa möjliga resultat!

 

Tvätt

Mattor i en butik eller ett kontor utsätts för stort slitage och blir fort smutsiga. De är också otympliga att flytta och tvätta och just därför erbjuder vi en uppskattad tjänst för tvättning av mattor som idag används av en mängd olika företag. När vi tvättar era mattor använder vi oss av en effektiv process som innefattar en eventuell förbehandling innan de noggrant tvättas och torkas i två steg – allt för bästa möjliga resultat! Dessutom kan vi erbjuda lagning av mattor för er som har det behovet, kontakta oss gärna för mer information angående detta.

Vi erbjuder tjänster även inom skrädderi

Du är varmt välkommen till oss om du är på jakt efter en skicklig skräddare – vi hanterar gladeligen de svåraste av material och erbjuder dessutom en express-service om du har ont om tid.