Esplanadens kemtvätt & skrädderi

Mattvätt

Mattvätt till lågt pris

Visst är det fint med en snygg matta, men det räcker inte med att den är snygg utan det är minst lika viktigt att den är ren. Då är det förstås viktigt att försöka tvätta mattorna oftare än man anar, inte bara för att hålla damm och smuts borta utan även för att öka livslängden på mattan. Man motverkar även eventuella allergier.

Mattskrädderi

Vi utför lagning av mattor, viktigt att tänka på när det börjar slitas på äkta mattor(även oäkta) då är att åtgärda slitaget så att det inte förvärras med tiden, men även hål, langettering och fransjusteringar åtgärdas, tveka inte att fråga oss om prisförslag/offert.

 

Exempel på lagningar

Alltid stor noggrannhet i skrädderiet

Oavsett vad det är för typ av jobb vi utför åt dig så kan du vara säker på en sak: vi kommer göra det med allra största noggrannhet! På så vis kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss att utföra ett arbete åt dig. Ta gärna kontakt med oss så ska vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar – välkommen!

Dörr till dörr

Fullserviceföretag

Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi i Täby Centrum ute på torg är ett fullserviceföretag inom kemtvätt/vattentvätt och skrädderi, vilket innebär att vi kan åta oss i princip alla möjliga tänkbara uppdrag. Allt arbete sker i eget regi i vår moderna tvättanläggning där vi även utför skrädderiarbeten på plats. För dig som behöver något utfört under dagen har vi på Esplanadens kemtvätt även en expresstjänst att erbjuda.

På Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi anpassar vi oss med stor flexibilitet efter kundens tillgänglighet, önskemål och unika behov.

Vi reserverar oss för tvätt av patchwork mattor, viskos mattor samt bambusilkes mattor och även för slitna baksidor där limmet har släppt. 

Vi erbjuder tjänster även inom skrädderi

Du är varmt välkommen till oss om du är på jakt efter en skicklig skräddare – vi hanterar gladeligen de svåraste av material och erbjuder dessutom en express-service om du har ont om tid.