Mattvätt till lågt pris

Visst är det fint med en snygg matta, men det räcker inte med att den är snygg utan det är minst lika viktigt att den är ren. Då är det förstås viktigt att försöka tvätta mattorna oftare än man anar, inte bara för att hålla damm och smuts borta utan även för att öka livslängden på mattan. Man motverkar även eventuella allergier.

Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi i Täby Centrum är ett fullserviceföretag inom kemtvätt/vattentvätt och skrädderi, vilket innebär att vi kan åta oss i princip alla möjliga tänkbara uppdrag. Allt arbete sker i eget regi i vår moderna tvättanläggning där vi även utför skrädderiarbeten på plats. För dig som behöver något utfört under dagen har vi på Esplanadens kemtvätt även en expresstjänst att erbjuda.

På Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi anpassar vi oss med stor flexibilitet efter kundens tillgänglighet, önskemål och unika behov.

Vi reserverar oss för tvätt av patchwork mattor, viskos mattor samt bambusilkes mattor och även för slitna baksidor där limmet har släppt. 


Fri hämtservice

Tid är värdefullt, därför erbjuder vi på Esplanadens kemtvätt & skrädderi en tjänst som får våra kunder i Täby men även stora delar av Stockholm (fråga oss gärna om andra områden) att spara tid. Vi hämtar din matta och levererar tillbaka till dig utan kostnad när det är klart, ”dörr till dörr”. Passa på att ha med era övriga plagg för denna service. Gratis hämtservice för minst 3 mattor, alt. mattor större än 6 kvm*.

Mattor under 6 kvm tillkommer en avgift fr. 199 kr (alt. minst 3 mattor)

Endast en person finns att tillgå vid hämtning och lämning

Mattorna ska vara rullade/vikta vid ankomst