Kemtvätt med hög kvalitet till lågt pris

Vi är specialiserade på allt inom kemtvätt. Har du haft oturen med att spilla eller kladda ner ditt favoritplagg eller andra känsliga och okänsliga plagg så har du kommit helt rätt. Vi på Esplanadens Kemtvätt & Skrädderi i Täby Centrum har en gedigen erfarenhet av allt inom kemtvätt och vattentvätt, förbehandling är en viktig del i hela tvättprocessen och behöver utföras av kompetenta personal.

Vi erbjuder förstås våra tjänster till både privatpersoner och företag, dessutom hämtar vi och levererar tillbaka vid överenskommen tidpunkt och plats i hela Storstockholm.

Tvätt av alla typer av material

Alla typer av material kan man inte tvätta på egen hand utan se till att du lämnar in det till rätt tvätteri. Allt från skinn, mocka, ull och siden är material allt som oftast kräver kemtvätt. Vill du öka livslängden på dessa plagg med speciella material rekommenderar vi att ni lämnar in dem till oss.

Vi tar även hand/tvättar om allt från sängkläder, vittvätt, handdukar eller varför inte kläderna du inte har tid eller ork att tvätta. Kraven är förstås skyhöga på resultatet.

Man får helt enkelt acceptera att man inte har tid eller lust att tvätta. Allt utförs fackmannamässigt och det är viktigt för oss att er tvätt är ren och struken så att ni känner er professionella oavsett om ni ska på ett viktigt möte, till jobbet eller på fritiden.

Allt inom kemtvätt och vattentvätt:

Klädesplagg
Brudklänning
Jacka
Kostym och kavaj
Gardiner
Sofföverdrag
Dukar, servetter och frotté
Skinn och mocka
Arbetskläder
Scenkläder/teaterkläder
Försäkringsskador (även sanering av skadegods)
Mattvätt

Kemtvätt är ett sätt att tvätta på med miljövänliga kemikalier i form av perkloretylen

Kemtvätt varierar väldigt mycket i pris då många plagg är väldigt olika, exempelvis känslighet och  storlek.

Kemtvätt funkar lite som en vanlig tvätt, man lägger in det i en maskin(trumma) men istället för vanligt vatten och tvättmedel så är det miljövänliga kemikalier.

Kemtvätt går till på det sättet att när den väl kommer ut från maskinen som doserar kemikalierna, så pressas och stryks plaggen precis som det skulle ske med en vanlig tvätt.

Kemtvätt av matta är kan skilja i pris beroende på allt från storlek till material mattan är gjort av.

Kemtvätta hemma kan bli väldigt svårt då dessa maskiner som man kemtvättar i är industrimaskiner som kan kosta 100 tusentals kronor.

Kemtvätt av soffklädsel är oftast baserat på hur stora sofföverdragen är samt antalet gånger dessa behöver tvättas, kostnaden är därför enklast att sätta när man får en överblick på dessa.

Man kemtvättar en kostym väldigt mycket baserat på hur ofta man använder den, då kan det innebär allt från 1 gång i månaden till 1 gång på 3 månader.

Kemtvätt är en form av tvätt som är lite som en vanlig tvätt förutom centrifugeringen och vattnet och att det ´trummar´ runt i kemikalier istället för vatten.

Kemtvätt av en dunjacka är en kostnad som går efter hur stor och smutsig jackan är.

Kemtvätt av en kavaj kostar 150:- om det inte är ett speciellt material som exempelvis inte får blandas med andra kavajer.

Kemtvätt av en jacka kan kosta väldigt olika då varje jacka är unik i allt från material, storlek och känslighet.

Kemtvätt innebär tvätt i miljövänliga kemikalier för att just det materialet inte tål vattentvätt.

Man kemtvättar i en speciell kemtvättmaskin med speciella medel.

Kemtvätt brukar ta allt från 2 till 5 dagar beroende på vilken typ av plagg.

Man kan kemtvätta i 30 grader.

Man kan inte kemtvätta hemma om man inte kan få en industrimaskin speciell för kemtvätt installerad hemma.

Kemtvätt av jacka har en massa olika prisklasser och kan kosta väldigt olika.

Kemtvätt av en brudklänning kostar efter antal lager på klänningen, känslighet(paljetter, spets) och storlek.